FC Zalău, învinsă la limită de Universitatea Cluj

„U” Cluj – FC Zalău 2 – 1 (2 – 0)

Odiaka (min. 11, min. 45), respectiv Bode (min. 62)

Formaţia pregătită de Vasile Jula şi Cristian Oros a susţinut sâmbătă, de la ora 11, primul meci amical din această vară, adversară fiind formaţia din prima ligă, Universitatea Cluj.
Dacă „şepcile roşii” au început pregătirile de mai bine de o lună, jucătorii de la FC Zalău s-au reunit abia luni, sub comanda noului antrenor, Vasile Jula, care l-a înlocuit pe banca tehnică pe Marius Paşca.
Scorul final al partidei a fost 2 – 1 pentru clujeni, însă tehnicianul Ionel Ganea nu a folosit o mare parte din jucătorii de bază, având în vedere că şi adversarul, FC Zalău, a avut o formulă de start schimbată faţă de sezonul trecut.
După prima parte a întâlnirii, „U” Cluj conducea cu 2 – 0, Odiaka deschizând scorul pentru „alb-negrii”, în minutul 11, iar în ultimele secunde ale primei reprize, tot el, a transformat un penalty.
FC Zalău a redus din handicap prin Mihai Bode, care a transformat o lovitură de pedeapsă, în minutul 62.
Miercuri, 17 iulie, FC Zalău are programat un nou joc de verificare, la Satu Mare, în compania Olimpiei.

One Thought to “FC Zalău, învinsă la limită de Universitatea Cluj”

  1. […] Formaţia pregătită de Vasile Jula şi Cristian Oros a susţinut sâmbătă, de la ora 11, primul meci amical din această vară, adversară fiind formaţia din prima ligă, Universitatea Cluj. Dacă “şepcile roşii” au început pregătirile de mai bine de o lună, jucătorii de la FC Zalău s-au reunit abia luni, sub comanda noului antrenor, Vasile Jula, care l-a înlocuit pe banca tehnică pe Marius Paşca. Scorul final al partidei a fost 2 – 1 pentru clujeni, însă tehnicianul Ionel Ganea nu a folosit …mai multe stiri […]

Leave a Comment